CSR

CSR broadly refers to engaging businesses in improving the quality of life of the community in which they are active, and has become an implicit activity for most companies.

Nothing is different in our case, we think and act sustainably, we strongly believe that small steps are the way to great ideals, and thus we try to make as many as possible, in addition to constantly supporting green energy consumption.

The innate values of  Werk Energy team materialize in the concrete actions we take to contribute to a healthier Earth, where consumers show their responsibility towards the Earth and towards themselves.

Daniel

Il sustine in continuare pe Daniel sa-si castige visul: sa fie independent. Acum este in clasa a 12-a si isi dorestem sa urmeze o facultate. Ne implicam in formarea lui ca om si sustinem financiar formarea si dezvoltarea lui profesionala.

Roxana Ciceoi si Mihai Iulian

Ne dorim o lume mai buna, o lume cu zambete.
Puterea de a vindeca durerea o avem, insa avem puterea de a o face mai usoara prin oferirea sprijinului financiar necesar tratamentelor medicale pentru copiii cu probleme.

Miscarea Nationala de Impadurire

In Octombrie 2011, am participat la Campania “Plantam Fapte Bune in Romania” privind activitatea de impadurire a unei suprafete de 6 Ha, prin sponsorizarea Consiliului Local Amasesti, Judetul Ialomita. Terenul nu a mai fost impadurit pana in prezent si se afla in domeniul public al Consiliului Ioca.

Ii suntem alaturi lui Cezar

Cine este Cezar? V-o cităm pe mama lui, Diana: “împart cu voi o poză cu Caezar, fiul meu, diagnosticat cu autism înalt funcțional, un bărbat de care sunt mândră, un adevărat luptător, care ne-a făcut pe toți din jurul lui să conștientizăm, să ne păstrăm speranța, să iubim necondiționat, să ne depășim limitele, să nu ne dăm bătuți niciodata!”
Așa s-a născut Cezar’s Angels. Asociația Cezar’s Angels are în plan să organizeze un sistem de case protejate pentru tinerii și adulții cu autism, marea majoritate a acestor persoane fiind internate în spitalele de psihiatrie, unde primesc medicație și hrană, dar fără să beneficieze de îngrijire specializate, de servicii psihologice, terapie ocupațională, etc. Menționăm că în România nu există niciun astfel de centru, iar acești tineri își pierd cu timpul toate achizițiile, devenind dependenți de oamenii din jur, sfârșind sedați în “lagărele” sistemului de servicii sociale din România.

Continuăm să ajutăm cum știm noi mai bine: oferind suport moral și financiar în formarea și dezvoltarea copiilor cu potențial.